In 2022 zat de herfst nog propvol inhaalfeesten na die lockdown-jaren, maar in 2023 was ik toch niet meer te houden. Eindelijk weer een Herfstbrunch in onze zaal!

Zelfde concept als bij de try-out van 2019? Ja en nee.

Dezelfde heerlijke smaken, geuren en kleuren, andere gerechtjes, maar wel een heerlijk ontbijtbuffet, een warm en koud buffet en uiteraard ook dessertjes. Dampende chai latte, kweepeercompote met marsepeincrumble, kastanjeschuim, smeuïge pompoenrisotto met salie en geitenkaas (of krokantgebakken pancetta), vegan brownies, krokante granola met kaneel en pecannoten en als het nog zou lukken framboosjes van Haspengouws Klein Fruit erbij… of kweepeerthee, gelei van gele kornoeljebesjes, geroosterde knolselder met fleur de sel, of de lekkere worteltjes met honing, look en korianderzaad, misschien een ‘stoemp’ erbij en wat stoofpotjes (vegan, veggie, vlees, …). Zalig!

Wat was er dan anders deze keer? We verwelkomden minder mensen dan vorige keer zodat we meer plaats hadden voor tafels vol lekkers, en voor jullie.

Ik mocht jullie dolgraag met z’n allen verwelkomen bij ons. Dit doe ik zo graag. Koken met de beste producten van het seizoen, koken waar ik zin in heb en tegelijk jullie verrassen, verbazen, verwennen. Dit is mijn lang leven.

Tine

Herfstbrunch 2023